Cum apare si cum actioneaza Inelul Irabes? Cum functioneaza mai exact Inelul Irabes pentru mentinerea unei erectii puternice? Instructiuni de utilizare
   


 

Cum apare si cum actioneaza Inelul Irabes?

  • In primul rand se observa:
  • Volumul sau important
  • Consistenta sa supla si totusi plina de pulpa
  • Elasticitatea incredibila (poate fi tras pana la 800%)
  • Profilul particular asimetric cu o proeminenta

     De fapt, aceste patru caracteristici sunt inseparabile unele de altele pentru a putea obtine efectul dorit.
      Volumul sau, consistenta sa si elasticitatea sa ajuta la obtinerea unei presiuni bine distribuite pe o suprafata importanta a penisului prin compresiunea doar asupra venelor de suprafata. Practic incetineste retragerea  venoasa fara a bloca influxul arterial- adica sangele intra in penis, si iese mai greu decat intra, ducand la mentinerea unei erectii puternice si chiar mai mult, se evita efectul de penis rece care se poate observa la alte inele pentru erectie, care nu lasa nici sa intre, nici sa iasa sangele din penis.
    Volumul sau, consistenta sa, elasticitatea si profilul particular asimetric cu o proeminenta studiata, pentru a obtine impingerea proeminentei pentru a impulsiona efectul dorit (manual sau in timpul actului sexual prin miscarea de inainte-inapoi). Este suficient sa se impinga varful proeminent sub penis la baza lui pentru a se activa si pentru a se mentine erectia puternica atat timp cat doriti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     

SC Prime Advertising SRL
RO 15734153
J27/1250/2003
RO88BRDE280SV15032482800
Iasi, str. Cicoarei nr. 9, cod postal 400792

Returnarea Produselor
Termeni si Conditii
ANPC
ANSPDCP

Copyright © 2010-2020.
Toate drepturile rezervate.
Irabes France
0033468581700