Cum apare si cum actioneaza Inelul Irabes? Cum functioneaza mai exact Inelul Irabes pentru mentinerea unei erectii puternice? Instructiuni de utilizare
    

Cum functioneaza mai exact Inelul Irabes pentru mentinerea unei erectii puternice?

Inelul Irabes actioneaza folosind mai multe principii:

Efectul constrictor:

Desi este suficient de flexibil, Inelul IRABES compreseaza penisul la baza lui, si actioneaza doar asupra venelor de suprafata, incetinind considerabil intoarcerea venoasa. Desi compresia care se exercita este foarte blanda, artera peniana, plasata in corpurile erectile ale penisului, mentine o buna circulatie care continua sa aduca sange in penis. Rezultat: influxul de sange spre penis este mentinut, iar iesirea lui este incetinita. In acest fel, erectia va deveni din ce in ce mai puternica si mai intensa si veti observa ca si penisul va deveni mai mare in timpul acestei erectii puternice.

Efectul varfului proeminent:

Fiecare miscare executata in timpul actului sexual de inainte-inapoi, face ca varful proeminent sa fie impins sub penis la baza lui. Miscarea sexuala actioneaza ca o pompa aducand un influx de sange in penis, crescand astfel intensitatea erectiei si marimea penisului. Efectul este special doar pentru acest inel si nu apare la acele modele mai vechi, care nu acest profil si nu sunt la fel de flexibile.

Mecanismul de obtinere a unei erectii puternice:

Acest Inel Irabes nu trebuie folosit pentru amplificarea unei erectii pre-existente, desi este extrem de eficient si pentru acest lucru. Este suficient si ideal acest Inel pentru a obtine o erectie de la zero. Acesta este un efect major, deoarece inelele mai vechi nu aveau aceasta capacitate si pentru a obtine o erectie era nevoie de folosirea unei pompe de vid, care complica considerabil apropierea unui act sexual.

Sfarsitul pentru ejaculare precoce:

Constrictia usoara exercitata de inel la baza penisului tinde sa incetineasca ejacularea precoce, si ofera in plus un confort moral prin faptul ca se poate mentine o erectie puternica atat timp cat doriti, si va permite sa faceti jocul dragostei asa cum doriti ca sa evitati ejacularea. Este ideal pentru barbatii ingrijorati de performantele lor sexuale si care doresc sa obtina un penis mai mare in timpul actului sexual.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     

-->
SC Prime Advertising SRL
RO 15734153
J27/1250/2003
RO88BRDE280SV15032482800
Iasi, str. Cicoarei nr. 9, cod postal 400792

Returnarea Produselor
Termeni si Conditii
ANPC
ANSPDCP

Copyright © 2010-2020.
Toate drepturile rezervate.
Irabes France
0033468581700