1. ELEMENTE DEFINITORII

     Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC Prime Advertising SRL, prin intermediul magazinului online catre cumparator.

Astfel, urmatorii termeni se definesc astfel:

- bunuri si servicii: orice produs sau serviciu care urmeaza fi furnizat de catre vanzator, cumparatorului;

comanda: document eletronic prin care cumparatorul solicita( achizitionarea unor bunuri sau servicii prezentate in oferta magazinului online;

- contract: comanda confirmata de catre vanzator (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic).


2. INREGISTRAREA SI CONFIRMAREA UNEI COMENZI


      Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic sau telefonic).

O comanda este compusa din urmatoarele:

- bunuri sau servicii regasite in oferta magazinului online mai sus mentionat;

- mentiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum si alte mentiuni speciale;

- specificatiile cumparatorului.

Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune si confirmarea comenzii si a contractului. Etapele complete sunt urmatoarele:

- inregistrarea unei comenzi: se va genera un numar unic automat pentru fiecare comanda inregistrata;

- preluarea unei comenzi de catre un agent de vanzari, in limita programului de lucru afisat pe site la sectiunea Contact (programul Departamentului de Vanzari);

- confirmarea unei comenzi se face dupa verificarea comenzii s,i a stocului produselor aflate in comanda. Aceasta confirmare se face doar de catre un agent de vanzari, telefonic sau electronic (e-mail);

- livrarea unei comenzi se face dupa confirmarea comenzii si dupa( stabilirea detaliilor de livrare de catre agentul de vanzari sau livrari si de catre cumparator.

Produsele aflate in oferta magazinului online se pot vinde numai in baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pasilor mai sus mentionati in timpul programului de lucru al Departamentului de Vanzari. O comanda neconfirmata nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in baza de date.


3. PRETUL SI STOCUL PRODUSELOR

Preturile sunt actualizate de la un interval de 24 de ore pana la 5 zile zile. Preturile din comenzi si proforme sunt valabile 24 ore de la data emiterii acestora.

Pentru produse care se aduc pe baza de comanda speciala se poate solicita achitarea unui avans de minim 80% din valoarea produsului.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a ANULA comenzile ce contin aceste produse si de a anunta clientii in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


4. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face conform datelor mentionate in pagina Livrarea si plata. Timpii de livrare din pagina mai sus mentionata se aplica din momentul confirmarii comenzii, exceptand zilele nelucratoare.

in cazul livrarilor prin curierat propriu, cat si prin curierat rapid este recomandat ca dupa receptionarea comenzii, produsul (produsele) sa fie verificate pentru a nu prezenta defectiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea sa fie facuta cat mai repede dupa receptionarea comenzii, iar sesizarea facuta in maximum 24 de ore la adresa de e-mail : comenzi@primeadvertising.ro. Sesizarea trebuie sa contina informatii despre comanda, despre starea produsului si de preferat cateva poze cu produsul / ambalajul cu probleme. Sesizariile facute mai tarziu de 24 de ore din momentul receptionarii comenzii nu vor fi luate in considerare. *

* Acest termen este aplicabil si pentru comenzile ridicate din showroom si ale caror produse nu au fost verificate la bancul de proba.


5. DREPTURI DE AUTOR

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate SC Prime Advertising SRL si nu se pot folosi sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:

- explorarea continutului site-ului apartinand SC Prime Advertising SRL;

- reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu acordul sursei;

- inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului);

- persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite;

- Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului;

- Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.


6. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre magazinul online, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor si distribuitorilor - toate produsele sunt noi, in ambalaje originale. Garantia produselor comercializate de catre SC Prime Advertising SRL este asigurata de catre service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producatorilor, prin predarea acestora in cazul lipsei conformitatii, catre centrul de preluare al garantiilor firmei sau direct catre centrele de service autorizate specificate in certificatul de garantie.


7. RETURNAREA PRODUSELOR

Returnarea produselor se supune legiilor ?n vigoare precum ?i unei politici proprii de returnare ?n unele cazuri. Toate detaliile despre returnare se regasesc pe pagina dedicata Returnarea produselor.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

- Returnarea produselor se face la sediul SC Prime Advertising SRL din Str. Cicoarei nr. 9, Iasi, cod postal 700620

- Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform OUG 34/2014

Dupa finalizarea si livrarea comenzii, orice solicitare de schimb/returnare a produselor desigilate, care se datoreaza unor motive personale, legate de dimensiuni, culoare, material etc. , va fi taxata cu 25% - 50% din valoarea produselor, aceasta reprezentand taxa de resigilare. Se supun acestor conditii toate produsele care se livreaza sigilate si care au descriere completa a caracteristicilor.

Pentru toate coletele si produsele returnate la cererea clientului, fara culpa firmei, se va retine o taxa de manipulare si ambalare in valoare de 3 lei.

In cazul in care, fara culpa firmei SC Prime Advertising SRL - in calitate de vanzator, se face returnarea unui/unor produs/produse pentru care ati beneficiat de o promotie cu Transport Gratuit, pe langa costul de returnare a produselor, se va lua in calcul si costul de trimitere a comenzii. In acest sens reies urmatoarele situatii:
1. Daca se solicita rambursarea sumei - Suma rambursata va fi egala cu valoarea produselor minus costul de resigilare minus costurile de livrare minus costurile de retur (daca sunt facute pe cheltuiala firmei);
2. Daca se solicita produs la schimb - Valoarea produsului ce va fi trimis la schimb va fi mai mic decat produsul returnat, scazandu-se taxele de livrare, taxa de resigilare si taxa de returnare (daca este suportata de firma)
3. Clientul poate opta pentru un produs la schimb cu o valoare mai mare decat produsul returnat, achitand diferenta de valoare, inclusiv taxa de livare a comenzii initiale, taxa de resigilare si taxa de returnare (daca este suportata de firma)

Produsele de folosinta intima nu se pot returna - asa cum nimanui nu ii place sa primeasca un produs intim folosit de altcineva - facem din acest lucru o prioritate.


8. FORTA MAJORA

Nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Termenii si conditiile de comercializare a produselor pe site-ul pot fi modificate prin consens al conducerii companiei ce administreaza site-ul. Propunerile de modificare a vor fi comunicate in prealabil tuturor membrilor conducerii.

Prezentul regulament a fost adoptat in sedinta AGA din data de 13 Iunie 2014.

Termenii de utilizare consemnati in prezentul document isi produc efecte juridice incepand cu data de 13 Iunie 2014.

Termenii de utilizare publicati pe site-ul proprietate a SC prime Advertising SRL, precum si procedura de solutionare a reclamatiilor consumatorilor finali pot fi accesate oricand de catre Client, consultate si printate; sunt arhivate electronic de catre SC Prime Advertising SRL si fac proba raporturilor juridice dintre parti.

Prezentul exemplar reprezinta originalul Termenilor de utilizare si este semnat de catre Directorul General.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SC Prime Advertising SRL
RO 15734153
J27/1250/2003
RO88BRDE280SV15032482800
Iasi, str. Cicoarei nr. 9, cod postal 400792

Returnarea Produselor
Termeni si Conditii
ANPC
ANSPDCP

Copyright © 2010-2020.
Toate drepturile rezervate.
Irabes France
0033468581700