Inelul Irabes ++

Noul tratament al disfunctiilor erectile pentru imbunatatirea erectiilor cu noile Inele Irabes + si Irabes ++ prin masarea podelei pelvine si intarzierea ejacularii

Inelele Irabes + si Irabes ++, cele doua modele noi, sunt special create pentru a activa mecanismele circulatiei sanguine care vor duce la existenta unei erectii atat timp cat doriti. Efectul este imediat, nu exista efecte secundare sau contraindicatii, mai mult - pentru cei la care toate celelalte solutii nu au functionat- Inelul Irabes va va ajuta sa obtineti erectii puternice indiferent de problema care duce la slabirea erectiilor dumneavoastra.

Erectiile puternice de la zero sunt obtinute prin plasarea inelului Irabes la baza penisului, la limita pubiana, unde compreseaza suprafata venelor (in special a venelor dorsale), fara a bloca circulatia arteriala a sangelui, crescand efectul cu fiecare miscare sexuala realizata.

Impingand inelul Irabes manual, la inceput, in axa penisului, si apoi in contact cu pubisul, va apasa usor pe vasele genitale, aducand mai mult sange prin arterele peniene si obtinand astfel o erectie puternica.

Acest proces de formare a erectiilor puternice nu impiedica si folosirea altui tratament complementar pentru imbunatatirea erectiilor (tratament recomandat de medic), asigurandu-va si un masaj al podelei pelvine. In functie de fiecare caz in parte, este nevoie de 10 pana la 30 de secunde pentru a obtine o erectie puternica, dar masajul poate continua atat timp cat doriti  fara sa existe efecte secundare sau alte probleme nedorite.

Acest tratament pentru imbunatatirea erectiilor cu Inelele Irabes sunt mai eficiente decat oricare alt tratament deoarece  sustin oxigenarea  formatiunilor erectile, regenerarea zonelor sau vaselor de sange deteriorate, precum si , in timp, obtinerea de erectii normale spontane.

Folosind Inelele Irabes puteti mentine un act sexual atat timp cat doriti, de vreme ce erectia se mentine prin realizarea miscarilor sexuale. Toti barbatii isi doresc ore intregi de sex fara oprire- acum este posibil cu Inelul Irabes. Practic, actul sexual se termina cand scoateti inelul de pe penis.

 Cum sa alegeti modelul potrivit de Inel Irabes:

  • Inelul Irabes simplu este cel mai confortabil, pentru cazurile mai usoare.
  • Inelul Irabes + este mai eficient in cazurile in care penisul trebuie sustinut pentru a se obtine o erectie.
  • Inelul Irabes ++ ofera erectii puternice si o ingrosare a penisului pe cativa cm din penis.
  • Teaca Fourreau Plus (Steath Plus) creste volumul penisului. Poate fi folosita cu Inelul Irabes simplu- este ideal pentru un penis subtire.
  • Toate produsele, dar in special Inelul Irabes ++ si teaca Fourreau Plus, intarzie ejacularea precoce prin scaderea senzatiilor simtite la nivelul penisului.1. Penisul in repaus
2. Instalarea
3. Asezarea Manuala
4. Inceperea obtinerii erectiei
5. Stimulare manuala de 3-10 ori
6. Activarea Inelului Irabes in timpul actului sexual
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SC Prime Advertising SRL
RO 15734153
J27/1250/2003
RO88BRDE280SV15032482800
Iasi, str. Cicoarei nr. 9, cod postal 400792

Returnarea Produselor
Termeni si Conditii
ANPC
ANSPDCP

Copyright © 2010-2020.
Toate drepturile rezervate.
Irabes France
0033468581700