Marturii

Paul, 79 ani:

      La un moment dat am renuntat sa mai cred ca pot sa am relatii sexuale (pentru ca nu mai aveam erectii deloc) pana cand am aflat de inelul Irabes. Imediat cum l-am incercat, a mers de minune si inca il folosesc o data pe saptamana si parca sunt cu 20 de ani mai tanar si totusi ca un barbat absolut normal.


Michael :

      Dupa operatia care am suferit-o la prostata, nu mai aveam erectie absolut deloc. Am fost foarte descurajat iar medicul meu urolog nu facea nimic sa ma icurajeze. Stiu ca nu sunt toti la fel, dar nu este usor sa mergi la alt urolog decat cel care te-a operat si sa ii ceri astfel de sfaturi. Practic de la un prieten operat de prostata am aflat de eficienta acestui inel si nu pot decat sa-i multumesc.  Am renuntat la injectii, la implanturi peniene si la pastile pentru erectie iar viata mea sexuala s-a imbunatatit considerabil si pot face dragoste ca un om normal.


Jean-Pierre, 59 ani:

      Timp de 4-5 ani in timpul actului sexual, ma temeam sa nu-mi pierd erectia, lucru care mi s-a intamplat de cateva ori. Datorita faptului ca nu am scapat cand a trebuit de aceasta teama, ma grabeam tot timpul sa termin, lucru care a dus la insatisfactia partenerei mele care cu timpul a devenit din ce in ce mai putin interesata de sex. Cu Inelul Irabes, nu mai am nici o frica ca nu pot sa mentin o erectie puternica atat timp cat doresc eu, spre satisfactia partenerei mele.


Renaud, 33 ani :

      Am folosit Inelul Irabes timp de cateva luni fara ca nevasta mea sa-si dea seama. L-am montat discret, dar chiar daca l-a simtit si l-a vazut, nu si-a dat seama ca e ceva in plus acolo. Intr-un final i-am spus despre ce e vorba, ea observand ca erectiiIe mele au devenit din nou puternice si m-a intrebat ce fac pentru asta.


Yves, 28 ani:

      Am o problema de ejaculare precoce, care ma obliga in timpul actului sexual sa ma concentrez la altceva. Problema mai mare era ca deoarece ma concentram atat de tare sa imi controlez ejacularea,  imi pierdeam erectia. De cand folosesc inelul, controlez mult mai bine problemele, dar in special, imi prelungesc erectia pana partenera mea are orgasm. Ea parca ma iubeste din ce in ce mai mult in ultima vreme- poate mi se pare mie…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SC Prime Advertising SRL
RO 15734153
J27/1250/2003
RO88BRDE280SV15032482800
Iasi, str. Cicoarei nr. 9, cod postal 400792

Returnarea Produselor
Termeni si Conditii
ANPC
ANSPDCP

Copyright © 2010-2020.
Toate drepturile rezervate.
Irabes France
0033468581700